Послуги SERM

Що таке SERM?

SERM (Search Engine Reputation Management) – тобто, комплекс заходів, спрямованих на створення позитивної репутації про бренд, компанію чи людину. Завдання SERM полягає в тому, щоб користувачі бачили в пошуковій видачі тільки позитивні або нейтральні відгуки про вас.

Навіщо замовляти SERM?

Наскільки часто перед покупкою в новому вам місці ви вводите запит {місце покупки} відгуки? За статистикою, понад 50% опитаних клієнтів інтернет-магазинів перед покупкою шукають відгуки про магазин.

Чи станете ви зв’язуватися з компанією, про яку знайшли негативні відгуки? Відповідь напрошується сама…

Потенційних клієнтів може злякати і відсутність будь-яких відгуків про вас. Тому, навіть не дивлячись на високі позиції сайту, ви не отримуватимете тієї високої конверсії, на яку заслуговуєте.

Або ж, ви вводите запит {місце покупки} відгуки та бачите, що люди позитивно висловлюються про вас, вашу компанію чи бренд.

Что мы делаем?

  • Моніторинг

    Моніторинг

    Виявлення та відстеження згадок. Ми відстежуємо всі згадки про вас або вашу компанію, що з’являються, дозволяючи оперативно реагувати на негативні відгуки для подальшої роботи з ними.

  • Стратегія

    Стратегія

    Створення стратегії розвитку найприроднішого, з погляду користувача, профілю для створення вашого позитивного іміджу.

  • Дія

    Дія

    Проводиться комплекс робіт з обробки старих відгуків, а також спонукання нових користувачів залишати позитивні коментарі. Це може бути як ваш, так і сторонній ресурс, де користувачі можуть поділитися своєю думкою про роботу з вами.

Замовте послуги SERM
прямо зараз!